Adfysio multidisciplinaire praktijk Kessel - Lo / Leuven logo

Kinesitherapeute en handtherapeut Carlotta de Witte

Adfysio Kinesist Kessel-Lo / Leuven Carlotta De Witte

Opleidingen

Gepassioneerd door biologie en sport, startte ik in 2011 mijn opleiding als kinesitherapeut. Als geboren en getogen Leuvenaar was de keuze voor KU Leuven snel gemaakt. In het vijfde jaar van mijn studies kinesitherapie kreeg ik de kans om op buitenlandse stage te vertrekken naar Italië. Een leerrijke en bovenal uitdagende periode.

Specialisatie

Als masterstudent kwam ik in contact met de specialisatie “handrevalidatie”. Toen wist onmiddellijk: dit is waar ik mij verder in wil verdiepen. Tijdens mijn eerste werkjaar behaalde ik mijn postgraduaat in de hand-en pols revalidatie na een leerrijke stage in het UZ Leuven (brandwondencentrum & handrevalidatie) en het Chirec Delta ziekenhuis te Brussel. Sinds 2017 school ik mij geregeld bij binnen deze specialisatie en volg ik meermaals per jaar verschillende (internationale) congressen en symposia. Je kan me ook terugvinden op de website van de “Belgian Hand therapists” als erkende handtherapeut.

Daarnaast heb ik een grote interesse voor pilates. Wat begon als een hobby, groeide langzaam uit tot een passie. Ik volgde een mat-opleiding als pilates instructrice in Antwerpen en tot op heden blijf ik me verder verdiepen. Deze passie delen met anderen, de individuele vooruitgang ervaren en de deugddoende gezichten achteraf, geven me een enorme energie boost.

Mijn vrije tijd besteed ik graag al sportend (joggen, dansen, pilates, skiën, wandelen, etc), reizend of in de gezellige nabijheid van mijn vriend, vriendinnen en familie door. Daarnaast ben ik ook een zeer grote dierenvriend. In een ander leven was ik misschien dierenarts geweest.


Waarvoor kan je bij kinesitherapeute Carlotta terecht?


Maak afspraak