Adfysio multidisciplinaire praktijk Kessel - Lo / Leuven logo

Schrijf je in voor de rug- en nekschool online

January 30, 2020
Off

Schrijf je nu in voor onze rug- en nekschool online

Heb je last van vervelende, sluimerende rug- en/of nekpijn? Of heb je net een zware rug- en of nekoperatie achter de rug?

In de rug-en nekschool leren we over de verschillen soorten (pijn)klachten die er bestaan en hoe we hier mee kunnen omgaan. Er wordt ergonomisch advies op maat gegeven evenals hef- en tiltechnieken waarbij de rug en nek zoveel mogelijk gespaard blijven. Bovendien worden de basis rug-en nekspieren getraind en gestretcht waar nodig. Een oefenprogramma voor thuis wordt meegegeven. Onze lessen worden heden, omwille van de coronamaatregelen online gegeven!

Wens je nadien nog verder te werken op je spiercorset (core stability) onder begeleiding dan kan dit in de aanvullende rug-en nekschool versie 2, telkens op dinsdag avond.

Doelgroep?
Het traject is van toepassing voor alle mensen die rug- of nekklachten (gehad) hebben: chronisch, pre- en postoperatief en op zoek zijn naar de juiste houding voor rug en nekklachten te minimaliseren.

Lesgeefster: Charlotte Huybrechts

Adfysio Kinesist Kessel-Lo / Leuven Charlotte Huybrechts

 

Praktisch?
Voor elke deelname wordt één behandeling aangerekend en is een maximum van 5 deelnemers. Op die manier kunnen we u het beste adviseren.
Bijkomstig krijgt elke deelnemer een naslagwerk met daarin alle oefeningen en tips.
De lessen gaan steeds door op dinsdagavond van 19u tot 20u

[/column]

Data reeks 2:

  • 05 mei 2020
  • 12 mei 2020
  • 19 mei 2020
  • 26 mei 2020
  • 02 juni 2020

 

Inschrijven?

Vul onderstaande formulier in je in te schrijven voor de rugschool van Adfysio. Hierna zal je een automatische bevestigingsmail ontvangen met de specifieke data van de verschillende reeksen. Vergeet zeker niet de data in je agenda te noteren! Verdere vragen of meer informatie? Stuur een mailtje naar info@adfysio.be

Selecteer voor welke groepsles(sen) je jezelf wil inschrijven