Adfysio multidisciplinaire praktijk Kessel - Lo / Leuven logo

Tarieven

Onderstaand geeft het honorarium en terugbetalingstarief weer van de meest voorkomende prestaties. Informatie over andere verstrekkingen krijg je op eenvoudig verzoek of kun je opvragen bij uw plaatselijk mutualiteitskantoor.

Voor consultaties voor 8 uur ‘s morgens, na 19 u ‘s avonds, in het weekend of op feestdagen rekenen wij een toeslag van € 3,00 aan.

Kinesitherapie

Courante pathologie

 • Voor een courante pathologie bedraagt het tarief € 22,26 en het terugbetalingstarief € 16,01 (nomenclatuurcode 560011).
 • Voor de eerste 9 beurten voorziet het RIZIV een toeslag van € 3,74, deze wordt volledig terugbetaald door uw mutualiteit.
 • Voor de opstart van uw dossier rekenen wij € 6,50 aan. Dit wordt tevens volledig terugbetaald.
 • Indien u door één van onze gedeconventioneerde collega’s behandeld wordt, bedraagt het tarief € 29 en het terugbetalingstarief € 15,75 voor de eerste 9 zittingen, na de 9e beurt bedraagt het terugbetalingstarief € 12,01.


E-pathologie

 • Voor een E-pathologie bedraagt het tarief € 25,00 en het terugbetalingstarief € 21,00.
 • Indien u door één van onze gedeconventioneerde collega’s behandeld wordt, bedraagt het tarief € 26 en het terugbetalingstarief € 15,75.


F-pathologie (acuut)

 • Voor een acute F-pathologie bedraagt het tarief € 22,26 en het terugbetalingstarief € 16,67.
 • Voor de eerste 20 beurten voorziet het RIZIV een toeslag van € 2,74, deze wordt volledig terugbetaald door uw mutualiteit.
 • Voor het opmaken van uw dossier rekenen wij € 30,65 aan per jaar. Dit wordt tevens volledig terugbetaald.
 • Indien u door één van onze gedeconventioneerde collega’s behandeld wordt, bedraagt het tarief € 29 en het terugbetalingstarief € 15,31 voor de eerste 20 zittingen, na de 20e beurt bedraagt het terugbetalingstarief € 12.57.


F-pathologie (chronisch)

 • Voor een chronische F-pathologie bedraagt het tarief € 25,00 en het terugbetalingstarief € 19,50.
 • Voor het opmaken van uw dossier rekenen wij € 30,65 aan per jaar. Dit wordt volledig terugbetaald.
 • Indien u door één van onze gedeconventioneerde collega’s behandeld wordt, bedraagt het tarief € 26 en het terugbetalingstarief € 14,63.


Huisbezoeken

 • Huisbezoeken gebeuren enkel in de nabije omgeving en postoperatief. Het tarief bedraagt € 31. Het terugbetaalde bedrag hangt van de pathologie en het voorschrift. Meer info te verkrijgen via mail of telefoon of via www.riziv.fgov.be.

 

De tarieven zijn van toepassing vanaf 1 januari 2022. Het honoraria hangt af van of u behandelt wordt door een geconventioneerde of gedeconventioneerde collega. Sommige personen met een laag inkomen hebben recht op de verhoogde tegemoetkoming en krijgen meer terugbetaald. Een overzicht van de terugbetalingen door het ziekenfonds vind je in je elektronisch dossier. Voor een volledig overzicht van alle tarieven en terugbetalingen vanaf 01/01/2012, surf naar: www.riziv.fgov.be De betaling gebeurt steeds met bancontact. Het getuigschrift bestemd voor de mutualiteit zal pas meegegeven worden na betaling.

 

Osteopathie

Voor ostheopathie bedraagt het tarief € 52,00.

Diëtiek en orthomoleculaire therapie

Bij een 1e consultatie bedraagt het tarief € 65 (duur 1 uur).
Bij een 2e consultatie bedraagt het tarief € 49 (duur 45 min).
Bij verdere opvolgingsconsultaties bedraagt het tarief € 33 (duur 30 min).

Gesprekstherapie en hartcoherentie

Voor gesprekstherapie en hartcoherentie bedraagt het tarief € 55,00.